Wie zijn we

                             

MASS IT biedt oplossingen, die zich in de praktijk hebben bewezen. Dit geldt zowel voor de technische inrichting, alsmede voor het functionele gebruik van Apple technologie. MASS IT geeft invulling aan de wensen van klanten op het gebied van Apple management, consultancy, support en clouddiensten.

Onze jarenlange ervaring, opgedaan in onze uitgebreide en diverse klantenkring, stelt ons in staat om een passende, op maat ontwikkelde oplossing te implementeren.

Als je contact opneemt met MASS IT, dan heb je direct toegang tot één van onze Apple specialisten. Zo ben je verzekerd van een snel en vakkundig antwoord, bovendien wordt je met plezier voorzien van aanvullende tips of suggesties. MASS IT streeft naar het bieden van de beste dienstverlening op het Apple platform in Nederland.

Onze speerpunten

                             

Kennis

100%

Professionaliteit

100%

Betrouwbaarheid

100%

Apple Consultants Network

                             

Het Apple Consultants Network is een initiatief van Apple om bedrijven in contact te laten komen met gekwalificeerde en professionele Apple dienstverleners. De aangesloten leden bestaan uit bedrijven die zich specialiseren in het leveren van professionele kennis en adviesdiensten aan allerlei soorten klanten.

MASS IT heeft als lid van het Apple Consultants netwerk technische specialisten met een up-to-date Apple certificering in dienst. MASS IT voldoet aan de strenge toelatingseisen voor het Apple Consultants Network.

Op de website van het Apple Consultants Network kunnen klanten een beoordeling geven over de dienstverlening van hun Apple consultant.

Hiermee ontstaat een transparant beeld en kan een consultant snel en simpel beoordeeld worden. MASS IT is daarom trots dat zij de maximale score van 5 sterren heeft gekregen van haar klanten.

Bekijk onze reviews

Team

                              

</p>
<h5>Simone Bousie</h5>
<p>

Simone Bousie

Medewerker HR / Administratie

Al weer sinds 2008 werkzaam bij MASS IT, als financieel/administratief en HR-medewerker. Op kantoor de gezellige en sociale factor, daarnaast een echte Mac gebruiker zonder énige technische kennis. Altijd goed voor een verfrissende en verrassende kijk op een bepaalde situatie en daarmee een goede aanvulling op het team.

</p>
<h5>Sander Schram</h5>
<p>

Sander Schram

Project manager / Consultant

Al maar liefst 25 jaar Mac gebruiker. Consulting engineer bij MASS IT, na een jarenlange ervaring als system engineer (Windows en Mac) en developer (FileMaker, bash, Ruby, MySQL, Python, e.a.). Scripting is een van manieren waarop hij IT-toepassingen efficient kan maken. Verantwoordelijk voor cloud-diensten als Munki en daarnaast verzorgt hij Jamf Pro implementaties.

</p>
<h5>Mathijs de Willigen</h5>
<p>

Mathijs de Willigen

System engineer

Al weer sinds 2011 werkzaam bij MASS IT, momenteel als system engineer met als technische specialisatie netwerken (o.a. AeroHive). Vindt het fijn om bij de grote verscheidenheid aan klanten te werken. Interesse heeft hij met name in Apple producten en gadgets, daarnaast reist en kitesurft hij graag. Combineert het hebben van oog voor detail met een gezonde dosis humor.

</p>
<h5>Steven van der Keur</h5>
<p>

Steven van der Keur

System engineer

Sinds zijn geboorte Apple gebruiker: Het is er met de paplepel in gegoten. Begonnen als webdeveloper, later gespecialiseerd in systeem beheer in voornamelijk Linux omgevingen. Apple beheer heeft hij altijd als side project gehad, maar als System engineer bij MASS IT heeft Apple inmiddels de focus.

</p>
<h5>Bart Oudeman</h5>
<p>

Bart Oudeman

Field engineer

Begonnen als electro/datamonteur, vervolgens verschillende baantjes gehad in telecom en ICT. Vanaf 2006 werkzaam met Apple hardware, daarna doorgegroeid naar de zakelijke dienstverlening. Heeft veel kennis opgedaan en certificeringen behaald omtrent netwerkapparatuur (switches, Wifi) en MDM systemen (o.a. JAMF). Streeft er altijd naar om de klant blij te maken met zijn/haar Apple werkplek.

</p>
<h5>Thijs van Dijk</h5>
<p>

Thijs van Dijk

Field engineer

Na enkele jaren op de Servicedesk en vele jaren Apple ervaring is Thijs er helemaal klaar voor om als Field Engineer het “veld” in te gaan. Naast klantvriendelijk is hij altijd vrolijk en energiek, heeft een passie voor techniek en vind het leuk om mensen uitleg over hun Mac te geven.

</p>
<h5>Joost van Riel</h5>
<p>

Joost van Riel

Servicedesk engineer

Naast normale servicedesk-taken bestaan zijn werkzaamheden onder andere uit (remote) server en client beheer. Verantwoordelijk voor het periodieke onderhoud aan onze co-locatie. Zijn grote passies zijn fotografie en tennis naast uiteraard Apple.

</p>
<h5>Nick van Jaarsveld</h5>
<p>

Nick van Jaarsveld

Cloud engineer

Klantvriendelijk als altijd, alweer enkele jaren een vertrouwd gezicht en stem van de servicedesk. Hij kent de verschillende klanten goed en kan daardoor snel de juiste hulp bieden, daarnaast een kei in Keynote. Verantwoordelijk voor onze MASS Cloud en alle ’Munki updates’. Waar nodig springt hij bij in de buitendienst, bijvoorbeeld voor ondersteunende project werkzaamheden.

</p>
<h5>Jeroen van Noort</h5>
<p>

Jeroen van Noort

Servicedesk engineer

Door zijn jaren lange horeca ervaring en andere service gerichte achtergrond, is Jeroen hier prima op zijn plek. Door zijn positieve en vrolijke houding zal hij altijd zijn uiterste best doen om alle problemen op te lossen.

.

</p>
<h5>Lize Kok</h5>
<p>

Lize Kok

Servicedesk engineer

De liefde voor Apple is ontstaan tijdens de opleiding beeldende kunst in Groningen. Vanuit (Apple) retail heeft ze zich ontwikkeld tot Apple Support Professional. Vooral het helpen van klanten door hun problemen op te lossen geeft veel voldoening, want Macs zijn er om te gebruiken. De iMac en de iPad thuis worden dan ook gebruikt voor haar grootste hobby: het bewerken van foto’s en creëren van collages.

</p>
<h5>Junior Peneux</h5>
<p>

Junior Peneux

Servicedesk engineer

In het verleden bezig geweest met ontwerpen (Interactive Design). Is zelf al 5 jaar dagelijks bezig met Apple producten en nu werkzaam bij MASS IT als Servicedesk engineer. Haalt zijn energie uit de kennis die per dag word opgedaan, problemen goed te analyseren en een bijpassende oplossing te vinden.

</p>
<h5>Peter Bekkering</h5>
<p>

Peter Bekkering

Directeur

Verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van MASS IT. Dagelijks bezig met marketing en sales en het afstemmen van de dienstverlening van MASS IT op de behoeftes van klanten. Altijd met de blik naar de toekomst gericht. Behalve voetbaltrainer, ook gepassioneerd Apple liefhebber, motorrijder en skiër.

Nieuws

                             

no image added yet.

Mac as a Service

7 september 2017

no image added yet.

Vacature – System Engineer

16 maart 2017

no image added yet.

macOS Sierra

29 augustus 2016

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?
Neem contact op

MASS IT
Rooseveltstraat 18Y
2321 BM Leiden

T 071 – 579 07 70
F 071 – 572 58 68
E info@mass-it.nl

                             

KvK Leiden 28099703
BTW nr. NL 8133 1655 8 B 01
IBAN NL63 INGB 0678 0816 54
BIC INGBNL2A

                             

Apple, het Apple logo, Mac, iPhone, iPad, OS X en iOS zijn handelsmerken van Apple Inc., die zijn gedeponeerd in de Verenigde Staten en andere landen.

Copyright © 2018 MASS IT B.V. Alle rechten zijn voorbehouden.

TwitterFacebookLinkedin