Wie zijn we

                             

MASS IT biedt oplossingen, die zich in de praktijk hebben bewezen. Dit geldt zowel voor de technische inrichting, alsmede voor het functionele gebruik van Apple technologie. MASS IT geeft invulling aan de wensen van klanten op het gebied van Apple management, consultancy, support en clouddiensten.

Onze jarenlange ervaring, opgedaan in onze uitgebreide en diverse klantenkring, stelt ons in staat om een passende, op maat ontwikkelde oplossing te implementeren.

Als je contact opneemt met MASS IT, dan heb je direct toegang tot één van onze Apple specialisten. Zo ben je verzekerd van een snel en vakkundig antwoord, bovendien wordt je met plezier voorzien van aanvullende tips of suggesties. MASS IT streeft naar het bieden van de beste dienstverlening op het Apple platform in Nederland.

Onze speerpunten

                             

Kennis

100%

Professionaliteit

100%

Betrouwbaarheid

100%

Apple Consultants Network

                             

Het Apple Consultants Network is een initiatief van Apple om bedrijven in contact te laten komen met gekwalificeerde en professionele Apple dienstverleners. De aangesloten leden bestaan uit bedrijven die zich specialiseren in het leveren van professionele kennis en adviesdiensten aan allerlei soorten klanten.

MASS IT heeft als lid van het Apple Consultants netwerk technische specialisten met een up-to-date Apple certificering in dienst. MASS IT voldoet aan de strenge toelatingseisen voor het Apple Consultants Network.

Op de website van het Apple Consultants Network kunnen klanten een beoordeling geven over de dienstverlening van hun Apple consultant.

Hiermee ontstaat een transparant beeld en kan een consultant snel en simpel beoordeeld worden. MASS IT is daarom trots dat zij de maximale score van 5 sterren heeft gekregen van haar klanten.

Bekijk onze reviews

Team

                              

Guus Bakker

Guus Bakker

Servicedesk engineer

Sinds jaren een groot Apple fanaat. Wil graag alles weten over de nieuwste gadgets en dan voornamelijk over die van Apple. Na het afronden van zijn IT opleiding wist hij dat hij liever achter een Mac zat dan achter een PC.

Peter Bekkering

Peter Bekkering

Directeur

Verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van MASS IT. Dagelijks bezig met marketing en sales en het afstemmen van de dienstverlening van MASS IT op de behoeftes van klanten. Altijd met de blik naar de toekomst gericht. Behalve voetbaltrainer, ook gepassioneerd Apple liefhebber, motorrijder en skiër.

Simone Bousie

Simone Bousie

Medewerker HR / Administratie

Al weer sinds 2008 werkzaam bij MASS IT, als financieel/administratief en HR-medewerker. Op kantoor de gezellige en sociale factor, daarnaast een echte Mac gebruiker zonder énige technische kennis. Altijd goed voor een verfrissende en verrassende kijk op een bepaalde situatie en daarmee een goede aanvulling op het team.

Thijs van Dijk

Thijs van Dijk

Field engineer

Na enkele jaren op de Servicedesk en vele jaren Apple ervaring is Thijs er helemaal klaar voor om als Field Engineer het “veld” in te gaan. Naast klantvriendelijk is hij altijd vrolijk en energiek, heeft een passie voor techniek en vind het leuk om mensen uitleg over hun Mac te geven.

Aschwin de Hoog

Aschwin de Hoog

Communications engineer

Met de opvallend gekleurde iMac-all-in-one, eind jaren negentig is Aschwin begonnen met het gebruiken van Apple. Opgeleid als ontwerper en gespecialiseerd in de vormgeving voor verschillende media. Daarnaast was hij onderdeel van het serviceteam bij een Apple Premium Reseller. Nu houdt hij zich bezig met de website en de socialmediakanalen van MASS IT.

Nick van Jaarsveld

Nick van Jaarsveld

Cloud engineer

Klantvriendelijk als altijd, alweer enkele jaren een vertrouwd gezicht en stem van MASS IT. Hij kent de verschillende klanten goed en kan daardoor snel de juiste hulp bieden, daarnaast een kei in Keynote. Tegenwoordig verantwoordelijk voor onze cloud diensten, o.a. Jamf Pro en Mac Management Portal. Naast beheer van deze diensten ook Okta en Dropbox specialist. Deze kennis zet hij in bij projecten.

Steven van der Keur

Steven van der Keur

Projectmanager

Sinds zijn geboorte Apple gebruiker: Het is er met de paplepel in gegoten. Begonnen als webdeveloper, later gespecialiseerd in systeem beheer in voornamelijk Linux omgevingen. Apple beheer heeft hij altijd als side project gehad, maar als Project manager bij MASS IT heeft Apple inmiddels de focus.

Lize Kok

Lize Kok

Service delivery manager

De liefde voor Apple is ontstaan tijdens de opleiding beeldende kunst in Groningen. Vanuit (Apple) retail heeft ze zich ontwikkeld tot Apple Support Professional. Vooral het helpen van klanten door hun problemen op te lossen geeft veel voldoening, want Macs zijn er om te gebruiken. De iMac en de iPad thuis worden dan ook gebruikt voor haar grootste hobby: het bewerken van foto’s en creëren van collages.

Martijn Manneveld

Martijn Manneveld

System engineer

Als ervaren Linux engineer die altijd op zoek is naar nieuwe dingen om te leren heeft Martijn de stap gemaakt naar het Apple platform. Als system engineer bij MASS IT gaat hij zich dan ook graag verdiepen in alle techniek die het Apple platform te bieden heeft.

.

Jeroen van Noort

Jeroen van Noort

Cloud engineer & Jamf Integrator

Door zijn jaren lange horeca ervaring en andere service gerichte achtergrond, is Jeroen hier prima op zijn plek. Door zijn positieve en vrolijke houding zal hij altijd zijn uiterste best doen om alle problemen op te lossen.

Bart Oudeman

Bart Oudeman

System engineer

Begonnen als electro/datamonteur, vervolgens verschillende baantjes gehad in telecom en ICT. Vanaf 2006 werkzaam met Apple hardware, daarna doorgegroeid naar de zakelijke dienstverlening. Heeft veel kennis opgedaan en certificeringen behaald omtrent netwerkapparatuur (switches, Wifi) en MDM systemen (o.a. JAMF). Streeft er altijd naar om de klant blij te maken met zijn/haar Apple werkplek.

Junior Peneux

Junior Peneux

Servicedesk engineer

In het verleden bezig geweest met ontwerpen (Interactive Design). Is zelf al 5 jaar dagelijks bezig met Apple producten en nu werkzaam bij MASS IT als Servicedesk engineer. Haalt zijn energie uit de kennis die per dag word opgedaan, problemen goed te analyseren en een bijpassende oplossing te vinden.

Kelvin Wijntjes

Kelvin Wijntjes

Servicedesk engineer

In 2006 begonnen als stagiair voor reparatie van Apple producten en sinds dien verkocht aan alle mooie Apple producten. Na zijn afgeronde IT opleiding in het bedrijf blijven hangen, daarna ging het snel. In 12 jaar doorgegroeid via reparaties in de buitendienst tot teamleider technische dienst. Aan ervaring met service verlenen dus geen gebrek. Voelde zich al snel thuis bij MASS IT, waar hij graag zijn Apple kennis wil verbreden en klanten wil voorzien van de beste service.

Mathijs de Willigen

Mathijs de Willigen

System engineer

Al weer sinds 2011 werkzaam bij MASS IT, momenteel als system engineer met als technische specialisatie netwerken (o.a. AeroHive). Vindt het fijn om bij de grote verscheidenheid aan klanten te werken. Interesse heeft hij met name in Apple producten en gadgets, daarnaast reist en kitesurft hij graag. Combineert het hebben van oog voor detail met een gezonde dosis humor.

Nieuws

                             

no image added yet.

Jamf Pro Integrations

26 juni 2019

no image added yet.

Apple & Security

11 december 2018

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?
Neem contact op

MASS IT
Rooseveltstraat 18Y
2321 BM Leiden

T 071 – 579 07 70
F 071 – 572 58 68
E info@mass-it.nl

                             

KvK Leiden 28099703
BTW nr. NL 8133 1655 8 B 01
IBAN NL63 INGB 0678 0816 54
BIC INGBNL2A

                             

Apple, het Apple logo, Mac, iPhone, iPad, OS X en iOS zijn handelsmerken van Apple Inc., die zijn gedeponeerd in de Verenigde Staten en andere landen.

Copyright © 2019 MASS IT B.V. Alle rechten zijn voorbehouden.

TwitterFacebookLinkedin